Desember-blogg
   Oppdatert 12.12.2019


   Siste:
   Musikantmangel
   på Frosta


Tirsdag 3. desember 2019

FORSVARSKORPSENE DE NESTE UKENE (Klikk på bildet)

Luftforsvarets musikkorps Forsvarets stabsmusikkorps Kongelige norske marines musikkorps Sjøforsvarets musikkorps Forsvarets musikkorps Nord-Norge

Tirsdag 3. desember 2019

DET NORSKE BLÅSEENSEMBLE (Klikk på bildet)


Tirsdag 3. desember 2019

NRKs KORPSPROGRAMMER I NOVEMBER

Vi gir dere nedenfor lenkene til opptakene i NRKs nettspiller av de ukentlige sendingene i NRKs «Messing og treblås» i november. For alle som ønsker å høre programmet når det blir sendt i P1+, skal vi minne om at det er sending hver lørdag kl 17.30 hele året igjennom med reprise tirsdag uka etter kl 19.30. Program­leder er som vanlig Rune Alstedt.

30.11.2019 Heimevernets musikkorps med Elisabeth Andreassen og dirigent Eldar Nilsen.
23.11.2019 Frelsesarmeens territoriale hornorkester med John Philip Hannevik som dirigent.
16.11.2019 Forsvarets distriktsmusikkorps Østlandet + Forsvarets stabsmusikkorps + Marinemusikken + Rolf Andersen (dirigent).
09.11.2019 Luftforsvarets musikkorps dirigert av Ole Edvard Antonsen og Leif Arne Pedersen.
02.11.2019 Luftforsvarets musikkorps med ulike solister og dirigenter.

Tirsdag 3. desember 2019

Messing er stort på Vestlandet, så stort at 16-årige Acsharan Senthilkumar fra Ulsteinvik (Møre og Romsdal) tok med seg tubaen sin til regionsamlingen i Nordvest ungdomsbrassband i Leikanger (Sogn og Fjordane) i slutten av november. Han sier til Sogn Avis at han har spilt klarinett i voksenkorpset i Ulsteinvik, og det vil han fortsette med. Men etter hvert syntes han det ble litt for enkelt. Derfor begynte han å spille tuba i tillegg! Tuba har han spilt i skolekorpset i ett år, og nå har han også begynt i brassband.

Torsdag 12. desember 2019


// https://www.stolaf.edu/multimedia/play/?e=2854 // Vi omtalte St. Olaf Band i septemberbloggen. Nå tenkte vi at det kunne passe å henlede oppmerksomheten på de to konsertene som dette konsertkorpset har deltatt på i november. Den første er Festival of Bands, der gode elever fra high school-band over hele Minnesota blir invitert til et dagsseminar som ender med konsert. På konserten deltar også Norseman Band (de yngste studentene ved St. Olaf) og St. Olaf Band. Det blir bare spilt amerikansk musikk.